sparkle

 

Pulse Solo Christmas

CREËER SFEER

De dagen zijn weer donkerder geworden en verlichting is essentieel bij het creëren van een gezellige sfeer. In de donkere ochtend kunt u waarschijnlijk wel wat extra licht gebruiken bij het lezen van de krant en op de vroege, doch donkere winteravond is een romantisch, gedimd licht o zo sfeervol. Maar wat is er nog meer belangrijk bij het creëren van een goede sfeer? Juist, muziek. Muziek en verlichting zijn de ingrediënten om de ambiance te vormen die u voor ogen heeft. U kunt er een swingende avond van maken, zet een romantisch lounge-muziekje op bij de borrel of maak er een gezellig avondje meezingen van!

Deze twee belangrijke sfeerelementen komen samen in onze Sengled Pulse collectie. De meest sfeervolle dagen van het jaar komen eraan, dus maak het compleet met het perfecte cadeau, verkrijgbaar bij Lumenoo Led Design. Laat die Spotify-playlist met kerstnummers maar uit uw lampen stromen!

In het assortiment van Lumenoo hebben we allereerst de Pulse Solo, een losse lamp met JBL speaker, ideaal voor het achtergrondmuziekje in bijvoorbeeld de keuken, tijdens het kokkerellen. Daarnaast hebben we de krachtigere Pulse Set, bestaande uit een Master- en een Satellite-lamp, ook voorzien van JBL speakers. De speakerlampen uit deze set zijn aan elkaar gekoppeld en kunnen daarom ook verschillende of grotere ruimtes van licht en geluid voorzien. Deze set is, tot maximaal 7 satellites, uit te breiden met de, ook los verkrijgbare, Pulse Satellite-lampen. Het licht en geluid van de Sengled Pulse kunt u besturen via een gratis App en werkt via Bluetooth. Bekijk ook eens de filmpjes op de productpagina’s.

All you need for Christmas is the Sengled Pulse!

 

Pulse set Xmas