| NIEUW | PLAYBULB SPHERE |

De Playbulb Sphere is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment

De Playbulb Sphere is een LED bal die met een gratis app via Bluetooth te besturen is.

nieuw playbulb sphere

Playbulb Sphere is te besturen via een gratis, multifunctionele app

Om van uw leef- en/of werkomgeving een sfeervolle omgeving te maken, is de juiste decoratie een must, evenals het juiste licht. Bij de Playbulb Sphere komen deze twee belangrijke elementen samen in één object. De bal is gemaakt van wit, mat glas en dat geeft deze bal een luxueuze en elegante uitstraling. Daarnaast is de Playbulb Sphere voorzien van RGB-W LED’s en van kleur te veranderen. Met een druk op de knop/smartphone past u de kleur van de bal aan, aan de stemming of de sfeer die u voor ogen heeft.

Deze bal kent geen ongemakken zoals kabels, maar wordt geleverd met een handige inductie-lader die de Playbulb Sphere binnen 3 uur volledig kan opladen en wanneer volledig opgeladen tot 10 uur branden. Doordat er geen kabels nodig zijn voor het plaatsen van de bal, kan deze Sphere overal in en om het huis geplaatst worden. De bal is waterdicht (IP65) en daarom ook de perfecte decoratie voor een tuinfeest of om het zwembad mooi aan te lichten.

De Playbulb Sphere kan op afstand worden bestuurd met een gratis app voor de smartphone of tablet. Met de, via Bluetooth werkende, app kan de Playbulb Sphere in wel 16 miljoen kleuren worden veranderd. Daarnaast zijn er diverse lichteffecten beschikbaar via de app en is het mogelijk tijdschakelaars in te stellen. Er kunnen tot wel 5 Playbulb Spheres aan elkaar gekoppeld worden en tegelijkertijd bediend worden met de multifunctionele PLAYBULB X app.

Het feest is pas echt compleet met de Playbulb Sphere!

Voor meer specificaties van dit product, klik hier

 

Voor het complete assortiment van Lumenoo, klik hier