| MULTIFUNCTIONEEL met Lumenoo |

Multifunctioneel; producten met meerdere functies

 

Verlichting neemt een meer en meer prominente rol in, in onze leefomgeving. Verlichting is allang niet meer alleen functioneel, het is meer en meer multifunctioneel. Zo verlangen we ook naar een esthetisch beeld.

We kopen niet meer graag producten met maar één functie. We kopen toch liever een universeel of multifunctioneel product. Lumenoo springt in op die behoefte. Ons assortiment bestaat veelal uit multifunctionele producten. Zo bieden wij u bijvoorbeeld verlichte meubels en designobjecten, E27 LED lampen met speakers, wifi-versterkende LED bulbs en met de smartphone bestuurbare kandelaartjes en tuinverlichting.

 

9

pulse s

boost 1

Playbulb Candle

 

Hebben we niet ook het liefst één schoonmaakmiddel, waarmee ieder oppervlak schoon te maken is? Printen we alleen maar met een printer? De printer is multifunctioneel en er kan ook mee gekopieerd en gescand worden. Zelfs bij toiletpapier zien we multifunctionaliteit terug, door de tweede functie ‘vermaak’ in de vorm van een Sudoku per velletje toe te voegen.
Maar wat denkt u van een telefoon? De telefoon is er allang niet meer alleen om mee te bellen. We willen het liefst alles met dat ene device kunnen doen, zo ook het sturen van de verlichting.
Daar komt Lumenoo weer om de hoek kijken. Verlichting sturen met de Smartphone? Onze Slimme Led-collectie is daar volledig op gefocust. Met de eenvoudig te installeren, gratis app kunt u de lampen aanzetten, dimmen en timen. Daarnaast hebben wij ook verlicht meubilair, waarbij de duidelijke functie van meubels gecombineerd wordt met veelkleurige sfeerverlichting.