HolidaySpecials

 

Christmas4

De Ice vloerlampen zijn geïnspireerd door ijspegels, maar uitgevoerd met een letterlijke twist. Ice is verkrijgbaar in de maten Small en Large. De Large vloerlamp is voorzien van een elegante, zwarte marmeren voet.

 

Christmas5

Kubussen met verlichting zijn multifunctioneel. Zo kunnen ze gebruikt worden als stoel, tafel of om producten op te etaleren. De kubussen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij de LED kubussen zijn oplaadbaar en voorzien van RGBW LED. Door de kubussen in de daluren op te laden, kunnen ze de hele avond ingezet worden zonder dat de gasten over kabels struikelen. Komt u niet uit de veelheid van varianten, neemt u dan gerust contact met ons op voor advies.

 

Christmas6

De pilaren van Lumenoo kunnen gebruikt worden om iets te presenteren of iets te promoten. De pilaren zijn in combinatie met belettering uitermate geschikt als reclame-zuil. Naast zijn functie als promotie- of presentatiemateriaal, kunnen de pilaren, die voorzien zijn van RGBW LED, ook gewoon gebruikt worden als lichtbron. Lumenoo heeft een uitgebreid assortiment pilaren, variërend in hoogte en verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoering.

 

KLIK HIER VOOR ONZE SMART LED SPECIALS

KLIK HIER OM TE ZIEN WAT HET CADEAUTJE IS