| FLASHBACK | FLASHFORWARD |

Prettige feestdagen

Lumenoo blikt terug op 2015

Afgelopen jaar hebben wij de webshop nieuw leven in geblazen en hebben wij de prijzen van het LED Design flink omlaag kunnen halen. De prijzen zijn scherp en de verzending in Nederland is gratis bij besteding vanaf €150,-. Het grootste succes dat we hebben behaald in 2015, is de uitbreiding van het assortiment met Smart LED producten. Deze producten zijn bestuurbaar via een app op de smartphone en zijn leuke gadgets en hebbedingen. Voorbeelden van deze Smart LED producten zijn de Sengled Pulse, LED bulb met geïntegreerde JBL speaker en de Playbulb Candle, een LED kaarsje dat met de app van kleur te veranderen is en van lichteffecten kan worden voorzien.
Naast de toepassing van onze producten in en om het huis, zijn alle producten uitermate geschikt voor toepassingen in de horeca, winkels, kantoren, scholen, beurzen, evenementen en projecten. Bijna alle producten zijn van kleur te veranderen en aan elke unieke sfeer aan te passen.


Lumenoo’s plannen voor 2016

Lumenoo wil blijven vernieuwen met nieuwe producten en uitbreidingen van het assortiment. Meer Smart LED, meer vernuftigheden. Ook wordt de showroom onder handen genomen en daar kunt u begin 2016 al van gaan profiteren. Uiteraard kunt u altijd een afspraak blijven plannen voor een bezoek aan onze showroom.
Onze nieuwsbriefabonnees zullen ook in 2016 als eerste op de hoogte worden gehouden van nog meer acties en profiteren van speciale aanbiedingen, alleen voor abonnees.
P.S. De Playbulb Sphere wordt begin januari al toegevoegd aan het assortiment.