Decoratie voor de Decembermaand

Decoratie voor Kerst; tijd voor iets nieuws dit jaar

 

Hippe decoratie combineren met het traditionele,
het is een must dit jaar met de feestdagen.

Hoewel decoratie voor Kerst over het algemeen toch veelal pracht en praal is, is de trend op het gebied van interieur het tegenovergestelde. De trends op het gebied van interieur zijn veel rustiger en soberder. Strakke vormen, clean en rustige tinten. Een enkele kleur wordt vaak gekozen om terug te laten komen en het geheel wat op te vrolijken. Lumenoo springt in op deze trend. Strakke objecten, met een veelzijdig karakter. Combineer bijvoorbeeld de witverlichte kerstboom met houtstronken voor een Scandinavische look of kies die ene terugkerende kleur uit uw interieur om er een trendy eyecatcher van te maken.

tree

SHINING TREE 2D
Deze met LED verlichte kerstbomen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. De bomen zijn twee dimensionaal, wat niet alleen ruimtebesparend is, maar het heeft ook een modern karakter. De Shining Trees zijn voorzien van RGBW-LED, wat inhoudt dat ze in verschillende kleuren licht kunnen geven. De verlichting is dimbaar en lichteffecten zijn in te stellen met de meegeleverde afstandsbediening. De boom is gemaakt van wit polyethyleen en is met een IP-waarde van IP44 geschikt om binnen en buiten te gebruiken. De Shining Tree wordt geleverd met afstandsbediening,  kabel voor 22oV aansluiting en is inclusief de lichtbron.

Shining Tree Large
113 x 79 x 20 cm
€199,-

Shining Tree Small
78 x 55 x 15 cm
€159,-

 

header-merry-stars

crystal

merry-star

SHINING CRYSTAL & SHINING STAR ‘MERRY CHRISTMAS’
De Shining Crystal en de Shining Star zijn sfeervolle kerstobjecten. Beide hebben een doorsnede van 60cm en zijn voorzien van gekleurd RGBW-LED. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de helderheid van het licht worden aangepast en kunnen er lichteffecten worden aangezet. De Crystal is in de vorm van een sneeuwvlokje en de Star is een ster met ‘Merry Christmas’ teksten ingedrukt.

Shining Crystal
Ø 60 cm
€119,-

Shining Star ‘MERRY CHRISTMAS’
Ø 60 cm
€119,-

 

 

 

Klassieke kerstfiguren met een moderne twist.
Kerstdecoratie verlicht door RGBW-LED.

 

Met Lumenoo wordt het een kleurrijke Kerst dit jaar!

 

BEKIJK DE PRODUCTEN

schermafbeelding-2016-10-21-om-10-43-32

 

Zit er iets bij voor u? Bestel snel!